Om Atnelien

Gården Atnelien ligger i fjellbygda Sollia, ved foten av Rondane i Stor-Elvdal kommune. På gården har vi mange forskjellige dyr; sau, hest, hunder, kyr, kaniner og katter. Det er skole, barnehage og butikk i umiddelbar nærhet. Gården ligger kun 40 minutter fra nærmeste togstasjon, som er tilgjengelig med tog både fra Trondheim og Oslo.

IMG_20190826_195918.jpg
Skjermbilde 2021-01-12 kl. 10.32.50.png

Hvem er vi på Atnelien

Atnelien drives av Ole Anton Brænd og Tine Uglem Dirdal, hvor vi begge er utdannet barnevernspedagoger. Tine har i tillegg master i sosialt arbeid, videreutdanning i kommunikasjon med barn, unge og foreldre i vanskelige livssituasjoner, samt kurs i traumebevisst omsorg. Hun er også sertifisert PYC veileder, COS-P veileder og TIK (tuning in to kids) veileder.

Tine

Det er Tine som driver Inn på tunet tilbudet på gården. Hun er veileder for familier som kommer til gården, hun holder kurs og det er også henne du vil treffe på ulike gårdsaktiviteter. 

 

Tine flyttet til gården vinteren 2014, og har siden den tid vært med å drive gården. Tine har gått naturbruk med fordypning i hest på videregående, og hennes interesser er hovedsakelig hest og hund. I tillegg har Tine bachelor i barnevern, master i sosialt arbeid, videreutdanning i kommunikasjon med barn, unge og foreldre i vanskelige livssituasjoner. Tine er også sertifisert cos-p veileder, tik veileder og PYC veileder. 

Skjermbilde 2021-01-12 kl. 10.33.18.png

Vi kan anbefale gårdsleir hos Atnelien. Barna får oppleve hele dager med hest, hund, katt,griser mm. De får være med på stell av dyr og selvfølgelig dagens høydepunkt er rideturen! Vi har vært der både på enkel ridetur og gårdsleir hele uken. Barna har ikke snakket om annet enn hest siden siste besøk. 

Tine oppleves som varm og imøtekommende person som har skikkelig barnetekke. Vi kommer tilbake! 

Stian Nordli

Veldig trivelig sledetur hos Atnelien. Fantastisk utsikt mot Rondane, snø og bjelle på hesten. Dette ga skikkelig julestemning

Ida 

Forelder til deltakere på Bli kjent med hest kurset

Bli kjent med hest er ett kurs som passer barn i alle aldre. Her får barn møte med hester i naturskjønne og trygge omgivelser. Snille og omgjengelige hester, fra de minste ponniene til større hester. Jentene mine på 4 og 7 år gleder seg allerede fra siste time til den neste. Kursholder Tine med sine kunnskaper om hest kommuniserer med barna på en slik måte, at både læring og hesteinteresse vokser. Bli kjent med hest kurs bidrar til at barna opplever glede og mestring. Anbefales for alle.