Kurs

På Atnelien holder vi gruppekurs for foreldre hvor man lærer hvordan man kan hjelpe barnet i følelsene sine. Her vil du lære hvordan man kan håndtere mange av de utfordrende situasjonene som oppstår i familien.

Kurset holdes av Tine Uglem Dirdal, som er sertifisert veileder. Hun er også utdannet barnevernspedagog.

AtnelienHjertelogo.png
KURS 1

Trygghetssirkelen for foreldre

Trygghetssirkelen for foreldre(COS Parenting)er et veiledningsprogram som vil styrke evnen din til å regulere dine egne og barnet sine følelser og øke tilknytings-tryggheten.

Kurset hjelper deg også til å bli bevisst dine egne reaksjoner i ulike situasjoner og måten du viser omsorg på.

COS Parenting i Norge
20200806_112427.jpg
KURS 2

Parenting Young Children 

Parenting Young Children(PYC)er et kurs som gir deg veiledning og støtte i foreldrerollen.

Programmet er praktisk og konkret og det passer derfor også godt til deg som har utfordringer med norsk språk, problemer med hukommelsen, struktur, tidsplanlegging eller generelle lærevansker.

 

Studier viser at kurset øker selvtilliten og tilfredsheten i foreldrerollen og reduserer stress og urolige situasjoner. I tillegg bidrar kurset til at kommunikasjonen og samholdet i familien blir bedre. 

KURS 3

Tuning in to kids

Tuning in to kids(TIK) er kurset hvor du får hjelp til å jobbe med mange av de utfordrende situasjonene som kan oppstå i en familie.

Her vil du få verktøy som hjelper deg til å hjelpe barnet ditt når det opplever vanskelige følelser som sinne, frykt, sjalusi og tristhet.

Kurset baseres på forskning og flere studier viser at kurset har en positiv virkning på foreldre-ferdigheter, forholdet mellom foreldre og barn og barnets følelsesmessige kompetanse og atferd.

20200730_144829.jpg
FB_Forsidebilde.jpg

Påmelding

Vi holder digitale kurs i både COS og Tuning in to kids. Kursene blir annonsert under arrangementer eller på Atnelien- Foreldrekurs.

 

Hvis du har lyst til å bli med på kurs eller har spørsmål, er det bare å ta kontakt.

Velkommen til læring i flotte omgivelser hos oss på Atnelien Gård!

AtnelienHjertelogo.png