tor. 08. apr.

|

Digitalt kurs via Zoom

Ønsker du å lære mer om hvordan møte barns følelser? // Digitalt kurs;6 kvelder over 6 uker

Har du et barn som viser sterke følelser, mens du selv er litt usikker på hvordan du skal håndtere de? Da tenker jeg at Tuning in to kids kurs kan være noe for deg! Dette er et digitalt gruppekurs for foreldre hvor man lærer hvordan man kan hjelpe barnet i følelsene sine gjennom 6 uker.

Registreringen er lukket
Se andre arrangementer
 Ønsker du å lære mer om hvordan møte barns følelser? // Digitalt kurs;6 kvelder over 6 uker

Tid og sted

08. apr. 2021, 18:00

Digitalt kurs via Zoom

Om arrangementet

Jeg tipper du er like glad i dine barn, som jeg er i mine! Spesielt når alt er i harmoni, alle er glade og man har gode samtaler! Hvordan kjennes det ut når barnet er lei seg, sint eller sjalu? Slenger med dører og skriker til deg?

Jeg er av den oppfatning av at det alltid er en underliggende årsak til at barn/ungdom slenger med dører, slår, roper eller er lei seg. Barn ønsker å være gode, men når følelser herjer i kroppen blir det vanskelig. Du har kanskje kjent på den følelsen selv? Følelsesmessig kaos kan være utfordrende både for barn og voksne. Kanskje føler du at du har relativt god oversikt over hvordan man kan være en god mamma eller pappa, men ønsker å få noen flere verktøy i verktøykassa som kan tas frem når det trengs? Eller kanskje det er helt kaos hjemme, og du føler at det er lite kontroll, slitsomt å være forelder akkurat nå? Uansett hva dine grunner er, kan jeg hjelpe deg via et kurs om følelser og emosjonell intelligens som heter Tuning in to kids!

Tuning in to kids er et gruppekurs for foreldre hvor man lærer hvordan man kan hjelpe barnet i følelsene sine. Her vil du lære hvordan man kan håndtere mange av de utfordrende situasjonene som oppstår i familien. Fokuset er spesielt på hvordan du kan møte barnets vanskelige følelser som sinne, frykt, sjalusi og tristhet. Gjennom tuning in to kids kurset vil du få verktøy som hjelper deg med å hjelpe barnet ditt.

I løpet av kurset vil du lære om en foreldreferdighet som kalles emosjonsveiledning. Via denne ferdigheten lærer du å kjenne igjen, forstå og reagere på barnets følelser som er godt og nyttig for barnet. Ved å selv være emosjonsveiledende overfor barnet ditt, lærer du barnet automatisk å forstå og håndtere egne følelser. Det å inneha en emosjonell kompetanse har stor betydning for hvordan man er som person, sosial kompetanse og akademiske prestasjoner senere i livet.

Å emosjonsveilede barnet ditt innebærer å :

 • Bli mer bevisst på barnets følelser
 • Se på barnets følelse som en mulighet for intimitet og læring
 • Kommunisere din forståelse og aksept for følelsen
 • Hjelpe barnet til å bruke ord for å beskrive hva han/hun føler
 • Å hjelpe barnet ditt til å løse problemer.
 • Formidle at alle ønsker og følelser er akseptable, men at ikke all oppførsel er det

Tuning in to kids er basert på tilknytningsteori, og er utviklet av Sophie Havighurst og Anne Harley i Australia. Det bygger blant annet på Gottman sin forskning om sammenheng mellom foreldrestil og barns psykososiale utvikling. Flere studier har vist at kurset har en positiv virkning på foreldreferdigheter, foreldre-barn relasjonen og barnets  emosjonelle kompetanse og atferd.

Kurset holdes av Tine Uglem Dirdal, som er sertifisert tuning in to kids veileder. Hun er også utdannet barnevernspedagog og har master i sosialt arbeid. Kurset holdes digitalt via Zoom, og går over 8 ganger. Det vil si at du kan sitte hvor som helst i landet, og likevel være med på et flott og læringsrikt kurs! Oppstart er torsdag 27.05 kl 20.00. Vi møtes hver torsdag i 6 uker.

Kursavgift er 3700kr og inkluderer deltakelse alle 6 gangene, samt kursmateriell og hjemmeoppgaver mellom hvert gruppemøte.

For påmelding og kjøp av plass, kjøp billetter nedenfor. 

Jeg gleder meg til kurs med deg!

Ved ønske om mer informasjon om kurset kan jeg kontaktes på atnelienforeldrekurs@gmail.com

Billetter

Pris

Antall

Total

 • Tuning in to kids- digitalt

  kr 3 700,00

  +Tjenestegebyr på kr 92,50

  kr 3 700,00

  +Tjenestegebyr på kr 92,50

  0

  kr 0,00

Total

kr 0,00

Dele dette arrangementet