tor. 27. mai

|

Nettarrangement via Zoom

Lær mer om barns følelser og hvordan møte de! // Digitalt kurs;6 kvelder over 6 uker

Har du et barn (eller flere) med sterke følelser? Meld deg på kurs og lær hvordan du kan møte følelsene på en god måte!

Registreringen er lukket
Se andre arrangementer
Lær mer om barns følelser og hvordan møte de! // Digitalt kurs;6 kvelder over 6 uker

Tid og sted

27. mai 2021, 20:00

Nettarrangement via Zoom

Om arrangementet

Jeg tipper du er like glad i dine barn, som jeg er i mine! Spesielt når alt er i harmoni, alle er glade og man har gode samtaler! Hvordan kjennes det ut når barnet er lei seg, sint eller sjalu? Slenger med dører og skriker til deg?

Jeg er av den oppfatning av at det alltid er en underliggende årsak til at barn/ungdom slenger med dører, slår, roper eller er lei seg. Barn ønsker å være gode, men når følelser herjer i kroppen blir det vanskelig. Du har kanskje kjent på den følelsen selv? 

Følelsesmessig kaos kan være utfordrende både for barn og voksne. Kanskje føler du at du har relativt god oversikt over hvordan man kan være en god mamma eller pappa, men ønsker å få noen flere verktøy i verktøykassa som kan tas frem når det trengs? Eller kanskje det er helt kaos hjemme, og du føler at det er lite kontroll, slitsomt å være forelder akkurat nå? Uansett hva dine grunner er, kan jeg hjelpe deg via et kurs om følelser og emosjonell intelligens som heter Tuning in to kids!

Tuning in to kids er et gruppekurs for foreldre hvor man lærer hvordan man kan hjelpe barnet i følelsene sine. Her vil du lære hvordan man kan håndtere mange av de utfordrende situasjonene som oppstår i familien. Fokuset er spesielt på hvordan du kan møte barnets vanskelige følelser som sinne, frykt, sjalusi og tristhet. Gjennom tuning in to kids kurset vil du få verktøy som hjelper deg med å hjelpe barnet ditt. Vi kommer til å øve og gjøre mange oppgaver sammen!

I løpet av kurset vil du lære om en foreldreferdighet som kalles emosjonsveiledning. Via denne ferdigheten lærer du å kjenne igjen, forstå og reagere på barnets følelser som er godt og nyttig for barnet. Ved å selv være emosjonsveiledende overfor barnet ditt, lærer du barnet automatisk å forstå og håndtere egne følelser. Det å inneha en emosjonell kompetanse har stor betydning for hvordan man er som person, sosial kompetanse og akademiske prestasjoner senere i livet.

På gruppemøtene vil vi gå gjennom følgende temaer: 

 • Hvordan oppdra barn til å bli emosjonelt kompetente
 • Navngi følelsen
 • Forstå ditt barns emosjonelle opplevelse
 • Egenomsorg, problemløsning og å veilede ved redsel og bekymring
 • Emosjonsveiledning, sinne og søskenkonflikt
 • Emosjonelt kompetent oppdragelse: nå og i framtiden

Tuning in to kids er basert på tilknytningsteori, og er utviklet av Sophie Havighurst og Anne Harley i Australia. Det bygger blant annet på Gottman sin forskning om sammenheng mellom foreldrestil og barns psykososiale utvikling. Flere studier har vist at kurset har en positiv virkning på foreldreferdigheter, foreldre-barn relasjonen og barnets  emosjonelle kompetanse og atferd.

Kurset holdes av Tine Uglem Dirdal, som er sertifisert tuning in to kids veileder. Hun er også utdannet barnevernspedagog og har master i sosialt arbeid. 

Kurset holdes digitalt via Zoom, og går over 8 ganger. Det vil si at du kan sitte hvor som helst i landet, og likevel være med på et flott og læringsrikt kurs! Oppstart er torsdag 27.05 kl 20.00. Vi møtes hver torsdag i 6 uker.

Kursavgift er 3700kr og inkluderer deltakelse alle 6 gangene, samt kursmateriell og hjemmeoppgaver mellom hvert gruppemøte.

Plassen er booket når billetten er betalt. Mer informasjon om kurset kommer på mail ved påmelding. 

Jeg gleder meg til kurs med deg!

Ved ønske om mer informasjon om kurset kan jeg kontaktes på atnelienforeldrekurs@gmail.com

Billetter

Pris

Antall

Total

 • Tuning in to Kids

  kr 6 800,00

  +Tjenestegebyr på kr 170,00

  Ingen refusjon av kjøpt billett.

  kr 6 800,00

  +Tjenestegebyr på kr 170,00

  0

  kr 0,00

Total

kr 0,00

Dele dette arrangementet